Lady's Gym
April 25, 2019, 12:42 pm
3 in 1, dengan hanya RM20!!! 😱😱😱

Bagi mereka yang mahu mulakan diet @ mahu menurunkan berat badan, jom sertai kami..

Bagi mereka yang dah rasa badan tu ideal minta sebarkan pada rakan2, jgn sihat sorang2, sama2 bg manfaat pada yang lain ya.. In shaa Allah 😉😉😉

Bulan Ramadhan semakin hampir, nak tahu tak kenapa bila start je raya berat badan mula bounce secara mendadak.. Sedangkan penat dah kita kawal mkn masa puasa 30 hari..
🤔🤔🤔

Nak tahu kenapa berat dah turun tapi perut tak turun2 pun..🤔🤔🤔

Nak ilmu mesti ada gurunya, bkn try & error.. Keputusannya, berat stuck & penyakit bertambah..

Ramai dari ahli2 gym & mereka yg mula cuba sesuatu program diet, tapi bila ajak makan banyak sangat pantangnya, smpaikan ada yg secubit garam pun takut nak diusiknya.. 😟 Sedangkan banyak manfaat garam utk tubuh badan kita..

Nak tahu tak bagaimana nak tentukan masakan kita tu baik utk badan @ tak..

Jomlah sertai kami,, jangan tunggu badan dah minta overhaul baru sibuk nak servis.. Itu time hang seumur hiduplah telan ubat ubatan..
Silap haribulan buah pinggang pula jem.. Aduhaii🤕🤕🤕

Nak tahu lebih lanjut, jom serbu Suria Gym Tmn Universiti malam esok.. Tempat terhad, daftar segera.. 💪💪💪

Pm saya : http://Www.wasap.my/60189864451/HealthTalk
photo
Suria Gym Tmn Universiti
April 25, 2019, 12:41 pm
3 in 1, dengan hanya RM20!!! 😱😱😱

Bagi mereka yang mahu mulakan diet @ mahu menurunkan berat badan, jom sertai kami..

Bagi mereka yang dah rasa badan tu ideal minta sebarkan pada rakan2, jgn sihat sorang2, sama2 bg manfaat pada yang lain ya.. In shaa Allah 😉😉😉

Bulan Ramadhan semakin hampir, nak tahu tak kenapa bila start je raya berat badan mula bounce secara mendadak.. Sedangkan penat dah kita kawal mkn masa puasa 30 hari..
🤔🤔🤔

Nak tahu kenapa berat dah turun tapi perut tak turun2 pun..🤔🤔🤔

Nak ilmu mesti ada gurunya, bkn try & error.. Keputusannya, berat stuck & penyakit bertambah..

Ramai dari ahli2 gym & mereka yg mula cuba sesuatu program diet, tapi bila ajak makan banyak sangat pantangnya, smpaikan ada yg secubit garam pun takut nak diusiknya.. 😟 Sedangkan banyak manfaat garam utk tubuh badan kita..

Nak tahu tak bagaimana nak tentukan masakan kita tu baik utk badan @ tak..

Jomlah sertai kami,, jangan tunggu badan dah minta overhaul baru sibuk nak servis.. Itu time hang seumur hiduplah telan ubat ubatan..
Silap haribulan buah pinggang pula jem.. Aduhaii🤕🤕🤕

Nak tahu lebih lanjut, jom serbu Suria Gym Tmn Universiti malam esok.. Tempat terhad, daftar segera.. 💪💪💪

Pm saya : http://Www.wasap.my/60189864451/HealthTalk
photo
Lady's Gym
April 9, 2019, 9:20 am
photo
Lady's Gym
April 4, 2019, 11:58 am
Lady's Gym
March 8, 2019, 4:14 pm
Lady's Gym
March 5, 2019, 10:59 pm
Suria Gym Tmn Universiti
March 5, 2019, 8:12 am
Lady's Gym
March 4, 2019, 10:16 pm
Suria Gym Tmn Universiti
March 4, 2019, 10:15 pm
Lady's Gym
February 23, 2019, 5:29 pm
001591696-V
*We provide fitness equipment
*personal trainer
*aerobic routine
* sauna....
https://www.facebook.com/Ladys-Gym-404439246334487/
Suria Gym Tmn Universiti
February 23, 2019, 5:29 pm
Lady's Gym
February 23, 2019, 5:10 pm
001591696-V
*We provide fitness equipment
*personal trainer
*aerobic routine
* sauna....
https://www.facebook.com/Ladys-Gym-404439246334487/
Suria Gym Tmn Universiti
February 23, 2019, 5:10 pm
Lady's Gym
February 21, 2019, 2:14 pm
001591696-V
*We provide fitness equipment
*personal trainer
*aerobic routine
* sauna....
https://www.facebook.com/Ladys-Gym-404439246334487/
Suria Gym Tmn Universiti
February 21, 2019, 2:14 pm
Suria Gym Tmn Universiti
January 2, 2019, 7:58 pm
Lady's Gym
January 2, 2019, 7:58 pm
Suria Gym Tmn Universiti
December 31, 2018, 8:13 pm
Lady's Gym
December 31, 2018, 8:13 pm
Suria Gym Tmn Universiti
December 31, 2018, 1:35 pm